24. toukokuuta 2013

Aallot saa kuljettaa mut mihin vaan, lähden mukaan vaikka paikkaan tuntemattomaan

 photo kollaasijutut_zps41a14ede.jpg
Kesämekko päällä on kiva olla vaikka paras luomiväripaletti murskautuisikin miljoonaan osaan. Jos löytää korviksiin sopivan kynsilakan niin voiko sen jättää ostamatta? Vastaus: ei voi ja sama kynsilakka pitää ostaa seuraavana päivänä vielä toisessa värissäkin. Vinkiksi kaikille: soodavedestä tulee parempaa kun lisää sitruunaa joukkoon.
 photo kollasssii_zps30fcc665.jpg
Kukat on kivoja ja mä olenkin melkoisen innostunut niistä. Päässä, lasissa, kimppuna, maljakossa... Vielä en kuitenkaan ole niitä syömään alkanut, kiinalaista sen sijaan. Vaaleanpunainen on jo haalistunut hiuksista, ajattelin vaihtaa luonnollisempaan lakkiaisia ajatellen.

Alkukesän suunnitelmat menivät uusiksi, pitää varmaan ottaa talven puolella tehty summer 2013 -kirjekuori esille ja avata se. Näinköhän löydän mitään vastauksia sieltäkään. Enhän mä löydä niitä ajatuksista, biisien lyriikoista, vanhoista valokuvista tai kirjojen sivuiltakaan.

6 kommenttia:

 1. Ihanan väristä tuo kynsilakka!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Just found your blog, and loved it! Soo much style! Check out ours and we can follow each other if you'd like to! We've got a new IT boy! Check it out!!

  www.standon12cm.com

  xoxoxox

  VastaaPoista
 3. Sofia: On kyllä :')

  Kas and Blue: Aw thanks! :)

  VastaaPoista
 4. Oii, ihania kuvia! Niin suloisia! :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Lotta: Kiitti :-)

  Viola: Kiitoskiitos:)

  VastaaPoista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!