4. elokuuta 2013

One day we'll be old and think of all the stories that we could have told

 photo elokuupaul88dadada_zpsea9a039c.jpg photo flbodgodgo_zps0966ffdb.jpg photo elokuupaul112emtoo_zps820dd985.jpg photo skdkdkd_zpsf51b6520.jpg photo elokuupaul4rrrr_zps0afd1d16.jpg Viikonlopun aikana yhteensä unta vain muutama tunti, mikäs siinä valvoessa. Kuopio Rockin äänet kantautuu järven yli meille asti niin eihän siinä metelissä malta millään nukkua, sen sijaan leikkikentällä pilkun jälkeen keinuminen on parempi vaihtoehto.

Elokuu on täällä eikä me voida sille mitään että tämän kesän loppu on käsillä. Onneksi loppukesä ja syksy on ihanaa aikaa ja eihän ensi kesäänkään ole enää kuin 10 kuukautta. Mitä me muistetaan tästä kesästä, minkälainen ajatus lämmittää niinä kylminä pakkasaamuina bussipysäkillä?

Hiuskateus iskee kun Pauliinan tukka on niin mermaid siisti! (huuda ääneen Pauliina jos koet vääryyttä kun näitä tänne postaan!) Koetan pitää pintani ja pysytellä blondissa, kerrankin kun olen ihan kivan sävyn tähän löytänyt. Nyt väsyttää, taidan kuitenkin katsoa vielä vähän Gossip Girliä tai ehkä jonkun elokuvan.

10 kommenttia:

 1. eeeikä postattiin melkei täsmälleen samaan aikaan ja puhuttii molemmat rockcockista & elokuusta lmao psychic connection

  (toi vika kuva on aika kamala mutta ehkä mä selviän hengissä)

  VastaaPoista
 2. pauliina k: oho niinpäs näkyykin :-D soulmates or what? mut ne onkin polttavat puheenaiheet

  ja joo kyllä selviät, mikää kamala ole! :3

  VastaaPoista
 3. Sun pitäisi pitää photoshoot Vanity Clouds-Nooran kanssa! (:

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: itseasiassa asia on jo etäisesti suunnitteilla! :-D

  VastaaPoista
 5. aivan ihana blogi sulla kaunokainen :)

  ♥ leave-world.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. oi kun sun hiukset on ihanat, ja toi letti siellä! :)

  VastaaPoista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!