8. elokuuta 2013

The hottest guys

Nyt olis vuorossa jotain hyvännäköistä. Mun erittäin epävirallinen ja koko ajan muuttuva top5 julkkismiehet -lista. Tällä hetkellä huomaa että joku on kattonu muutaman tuotantokauden Gossip Girliä ja innostunut kuuntelemaan One Directionia (en just myöntäny tota). Järjestys on hyvin satunnainen (vaikka kyllä Penn ehkä ansainnut paikkansa ykkösenä). Joka tapauksessa nämä miehet ovat ilo silmälle, tätä tehdessä oli vähän valinnanvaikeuksia ketkä pääsee listalle asti mutta jonkunlaisen kokonaisuuden sain koottua.
 photo pennbadgleyyyy_zps04c6e4bd.jpg
1. Penn Badgley
Toi kasvojen luusto on vaan jotain niin ihanan... miehistä? Eikä noissa lihaksissakaan oo valittamista ja ton skeittikuvan nähtyäni tiesinkin jo kuka tän listan ykkösenä komeilee. GG'n ekoissa tuotantokausissa Dan on aika huomaamaton ja ei mitenkään erityinen mutta neljäs kausi... Oh dear. Täällä mä odotan, tule hakemaan.

 photo harrystylesHOWCUTE_zps2e067a93.jpg2. Harry Styles
Tässä on jotain niin suloista että mun sydän sulaa. Kiharat, hymy, silmät... Ihana. Ja noi hymykuopat, ei edes aloiteta niistä. Ainiin, onhan tää jäbä muutakin kuin pelkkä superhyvännäköinen hurmuri, se osaa laulaakin. Tätä listaa tehdessä mun teki mieli laittaa muutama muukin One Directionin poitsu tähän listan jatkeeksi mutta päätin tehdä oikeutta tälle unelmavävylle ja antaa keikkua täällä ilman bändikavereita. Tykkään tykkään tykkään.
 photo chacecrawford_zps67041659.jpg3. Chace Crawford
Moi sulla on kiva naama... Tää on taas jotain aika erilaista verrattuna ylempiin mut kolahtaa silti. Ei yhtä suloinen kun Harry mutta miehekkäämmällä tavalla komeampi, sanotaan näin. Tohon viereen voisin kellahtaa mielelläni.
 photo zacyouarehot_zps6e07c15e.jpg4. Zac Efron
Muhun iskee Zac pari vuotta sitten kovempaa kuin Zac nykyään. Jotenkin toi viattomuus ja poikamaisuus on niin söpöä, että jätin kollaasista ne miehekkäät sänkipartakuvat. Voitko olla aina High School Musicalista tai 17 Again:sta tuttu Zac? En mä keksi muuta sanottavaa. Ei tähän sanoja tarvita.
 photo joseph_gordon_levitt_01_zps524fff7c.jpg5. Joseph Gordon-Lewitt
Nyt ollaan siinä tyylikkässä osastossa, sillä tää ei oo enää läheskään niin söpö. Joseph on vaan niin hillityn tyylikäs ja ilmeikäs että se saa mun polvet tutisemaan. Katsokaa nyt noita kasvoja, noista paistaa coolius ja herkkyys yhtä aikaa. Ulkonäön perusteella voisin kuvitella että tää mies osaa olla herrasmies tarpeen vaatiessa.+1.  Lewis Watson
Sokeriksi pohjalle yltää hellyyttävä Lewis. Pisamat, aww. Hurmuripoika joka ei tekisi kellekkään mitään pahaa, jos naaman perusteella pitäisi arvioida. Kuunnelkaa toki myös tän kaverin ihana biisi Into the Wild.

Nyt kyllä kerrotte ketkä tästä listasta puuttuu, kuka pitäisi korvata ja miksi? Keskustelua jooko!

13 kommenttia:

 1. joseph gordon-levitt aaiiaiaiaii<3333333333 kuumin ikinäääää mutta viivi mitä sulle tapahtuu, one direction?? :DD c'mon okei iteki tykkään robinist

  VastaaPoista
 2. Kaikista tulee sun ex mielee :D

  VastaaPoista
 3. nelly: no mut tässä puhutaan ulkonäöstä!! söpö ku mikä

  Anonyymi: noo voi olla, satun mieltymään tietyntyylisiin miehiin. :D

  pauliina k: sori mut ei ilman taistelua...

  VastaaPoista
 4. Tiedät kuka puuttuu...t. Mrs Bieber;)

  VastaaPoista
 5. This has to be one of the best posts I've seen like this so far, you have a great blog. xx

  Jessica

  http://jessicaannie.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. harry!! pure love.. eikä tossa ole edes ne ihanimmat kuvat ;)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: hahaa säästän sen sulle! :-D

  Jessica Parkes: aw, thanks! xx

  Anonyymi: älä vaan ;-)

  VastaaPoista
 8. hyiiii zac efronia!!! täällä ystäväsi krista miettii että millon tuut hessaan!?!? en saa täältä uusia kamuja ja kaipaan vanhoja :-((( vois yrittää pakottaa myös jeminan messiin;););)

  VastaaPoista
 9. krista: hmmm vois tullakin, jos lupaan että koitan syksyn aikana selvitä käymään jos en äkillisesti työllisty! ja jeminakin mukaan joooo <3

  VastaaPoista
 10. A good list, for sure!!!!

  (='.'=)
  Lauren at adorn la femme

  VastaaPoista
 11. Yes, this list was sooo good! Even tough I have never seen the last one Lewis :)

  VastaaPoista
 12. Lauren: yep, i know :-)

  Line: aw thanks! :')

  VastaaPoista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!