16. elokuuta 2013

The sun will swallow the only earth we'll ever have

Vuorossa Samsungin saloja; kuvia instagramista ja muita räpsyjä puhelimella. Mietin tässä hetki sitten että olispa helppoo kun kaikkea ei tarvitsisi vangita valokuvaan, mutta kun se on mahdollista niin enhän mä voi syödä ruokaani, katsoa leffaa tai lähteä ulos ilman pakollista puhelinkuvaa! Näitä tuli tähän nyt melkoinen määrä, enkä edes laittant kaikkia. Instagramia seuraaville suurin  osa on jo nähtyä matskua,  ehkä te kestätte. photo konekirje_zps281a2db1.jpg
♥ Tässä on uusin rahareikäni, Charles. Charles on söpö & ihana, Samsungin läppäri joka ei ylikuumene ja siinä kestää akku pitempään kuin kolme minuuttia! Oi autuutta, Windows 8 tosin tuottaa hieman päänvaivaa.
♥ Eräs kaunis elokuinen aamu kun aurinko hiipi meidän paviljonkiimme, join kahvia ja söin aamiaista  rustaillessani kirjettä kirjekaverille. Kiersin kolme eri kauppaa joiden oletin myyvän kirjepaperia, mutta ei. Jouduin tekemään paperini itse, tulostin itse napatun kuvan haaleana A4:selle ja lisäsin viivat.
 photo kollaasiiineliouml_zps7d2e4bd9.jpg
♥ Postiaa! Livbox, ihan mahtava keksintö. Se sisälsi kaikkea ihanaa, mm. rasvaa ja huulikiillon ♥ Miksi korujen ostaminen tekee niin iloiseksi? T: harakka ♥ Tortilloja, kyllä kelpaa. Suosittelen kanatäytettä ja päälle pähkinöitä tulisen kastikkeen kanssa ♥ Haluan matkustaa, haluan valita päämäärän silmät kiinni karttapalloa pyörittäen.
 photo kellokuoret_zpsedb9130a.jpg
♥ eBay makes me happy. Matkakuume ei hellitä millään ja yritin lievittää sitä tällä supersiistillä rannekellolla. ♥ Puhelinkin nätiksi, vaaleanpunainen blingkuori Glitterin alesta ja sininen eBaysta. En osaa valita kumpaa käyttäisin ensiksi.
 photo IMG-20130814-WA0012-tile_zps28f150ea.jpg
♥ Minä työkkärivisiitin jälkeen. Ei se virasto vaan voi tehdä ketään tyytyväiseksi. ♥ Viime perjantain illallinen Hiilessä, sen voin kertoa että konjakki nousee päähän... ♥ Aamupalaa muutaman viikon takaa! ♥ Kesän kunniaksi arkenakin voi käyttää korkoja, eikö niin?
 photo ananassidukka_zps37e732b4.jpg
♥ Maailman söpöin miniananas eilisellä kauppareissulla + matchaavat Converset ♥ Parasta siideriä mitä olen hetkeen juonut, hitto kun en muista nimeä tai edes sitä mitä se sisältää, se oli makeaa ja teki mut onnelliseksi.

4 kommenttia:

 1. IHANA TOI KELLO APUA MÄKI HALUUN TOLLASEN IHAN SAIRAAN SIISTI AAAAAA ja hieno karttapallo kans jjajajaj söpö ananananannaassss ja se ginin yks siideri on kans iha sikahyväää, joku lime vodka tms, maistuu ihan mountain dewille eli takuuvarma valinta krapulajuomaks = tasottavaa mutta maistuu limsalta :DDd

  VastaaPoista
 2. nelly: mä tiiiän, oon rakastunut tohon kelloon ♥ hahaa kiitos darravinkistä! :'D

  VastaaPoista
 3. IIiiiihanat kenkulit ;____; jos oisin 10 cm lyhyempi nii mulla ois aina tollaset jalassa.

  VastaaPoista
 4. Noora: noi on ihanat, harmi vaan että kesä taitaa olla jo ohi eikä enää voi käyttää :-(

  VastaaPoista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!