6. marraskuuta 2013

Strangers speaking foreign languages

 photo maskityms_zpsffd1062d.jpg  photo trickortreat_zps4efbd5d2.jpg photo happyhalloween_zps5332eb8e.jpg photo hookahhyippee_zpsaaee1a2d.jpg Voi olla että lauantaina oli ehkä maailman parhaat halloweenkemut joissa oon koskaan ollu. Kaikki oli pukeutuneet, boolissa lillui pelottava jäinen käsi, Ida oli koristellut bilekämpän parhaiten ikinä, juomapeliä pitkästä aikaa ja vesipiippu on aina yhtä hauskaa tällaselle joka ei polta tupakkaa, poikkeuksetta mä innostun siitä ihan sikana ja sit vedän sitä henkeen niin että mua alkaa yskittää.

Mun asu oli H&M'n alesta löytynyt miekoin kuvioitu hame, tuunattu maski, glitterluomet ja mustat huulet. Lisäksi bileissä oli mm. zombiepoliisi, spidergirl, keiju, lumikki ja kissanainen. Jos järjestätte naamiaisia niin mä haluun osallistua, fiilis on ihan erilainen kun farkuissa bilettäessä.

PS Miten ihminen voi keretä katsoa kaksi vikaa tuotantokautta Gossip Girliä (♥♥♥), lukea kirjan, pakata tavarat ja hoitaa paperiasiat kuntoon viikossa neljässä päivässä?
T. minä-joka-lähden-reissuun-ja-jätän-kaiken-viime-tippaan

3 kommenttia:

  1. aaaa ompas kivoja kuvia ja ylisiisti toi jääpalakäsi!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja eikö ookkin, vein sen idalle lahjaksi noihin pippaloihin ;-D

      Poista
  2. Sulla on ihana tää koko blogi! :3 ja todella kaunis oot

    http://vippisworld.blogspot.fi/ <-- Linkkaa blogisi - kisa menossa ;) osallistu nyt!

    VastaaPoista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!