12. joulukuuta 2013

If love is a labor I'll slave till the end

Mun uutukaiset sortsit on ihanat, näitä ennen kerkesin ostaa kolmet ja ne kaikki repesivät ensimmäisillä käyttökerroilla. Ehkä nämä kestävät hieman kauemmin. Toinen hankinta josta ajattelin mainita on nuo ripsienpidennykset, biitsipäivien pelastajat. Ja kun hintaa on euroissa about 12e niin ei paljon kukkarokaan keventynyt, en aio suostua elämään enää ilman. Luulin että nämä tuntuisivat ikävältä silmissä mutta onneksi ei sittenkään.

Mua ärsyttää kun en kerkeä postata niin paljon kun haluaisin, enkä edes kerkeä lukea blogeja niin säännöllisesti kuin tykkäisin! Kirjapostaus ei tulekaan ihan vielä mutta pian kuitenkin. Pää lyö ihan tyhjää ja meidän hotellin respassa on kaksi niin hulvattoman hauskaa naista että en ole hetkeen nauranut näin paljoa.


PS Mun teksti on jostain syystä tosi sekavaa, pahoittelut
PPS Mulla oli joku asia mielessä teille mutta unohdin sen

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. no kun en edes tarpeeksi! äh, kuukausi jo takana, pitäis olla 100x ruskeempi! :-D

   Poista
 2. Ootko laihtunu siellä ollessa? Kun näkyy vähä masuu tos ekas kuvas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no moni on kyllä sanonut että näytän laihemmalta mutta viikko sitten kävin vaa'alla ja ihan samoissa lukemissa se oli kun kotonakin! :-D en tiedä siis

   Poista
 3. aaaa oot ihan nigger!!!!! ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh en tarpeeksi!! haluun olla ruskea kuin papu konsanaan

   Poista
 4. teettekö töit tai mitää vai ootteko iha jamppaamassa? onks teil joku budjetti tälle matkalle vai paljo about sitä rahaa on mukana. (anteeksi jos et halua vastata rahakysymyksiin mut oon itekki suunniteelemassa samantyylistä matkaa ja kiinnostais kovasti) nii ja asutteko sillee halvalla vai laitatteko rahaa palamaan enemmänkin. kuullostaa ihanalta ja ihanaista et joktut on lähteny!

  VastaaPoista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!