26. toukokuuta 2014

Spending my nights in front of the screen

Skins Redux 
Fire, Pure, Rise

 photo s7-jpg-large_zps789f2c45.jpeg

Skinsin seitsemäs kausi oli hyvä lopetus hyvälle sarjalle. Tuotantokaudessa oli kuusi jaksoa, kahden jakson ''sarjoissa'', joissa oli kaikissa eri hahmot.

Ensimmäiset kaksi Fire-jaksoa palaavat Effyyn, joka on töissäkäyvä nuori nainen. Mun suosikkihahmon kylmänviileä suhtautumistyyli asioihin on säilynyt edelleen, Skins-vibat tulevat vahvana vaikka tarina ei juurikaan ole enää rinnastettavissa vanhoihin jaksoihin. Lohduttomuudelta ja jatkuvilta epäonnistumisilta ei voida vieläkään skinsmäiseen tyyliin välttyä.

Pure keskittyy Cassieen, joka asuu Lontoossa ja työskentelee kahvilassa. Yhtä äkkiä Cassie huomaa että häntä seurataan ja tästä kehittyy mielenkiintoinen seikkailu. Cassie on selvästi aikuistunut ja lopettanut sekoilemisen. Näistä kolmesta minitarinasta tästä tykkäsin ehkä vähiten, en osaa oikein sanoa miksi.

Rise'n jaksoissa päähenkilönä on Cook, joka käy edelleen huumekauppaa, piirit ovat vain hieman kasvaneet. Näissä jaksoissa huumesekoilut päätyvät ihan hulluun takaa-ajoon ja piileskelyyn, saa kyllä jännittää ihan urakalla. Cookilla on purevia monologeja ja erityisesti final episoden viimeiset lauseet iski muhun. Toinen jakso Riseä päättää koko Skinsin ja viimeisissä minuuteissa ja lauseissa koko sarja nivoutuu hienosti yhteen, on siistiä että puhujana on juurikin Cook, joka on koko sarjan ajan ollut välinpitämättömällä asenteella ja nyt puhuu lopussa kaikkien sukupolvien puolesta. Hurjan raakoja nämä kaksi viimeistä jaksoa, suurilta tunteilta ei voi välttyä.

Teen Wolf

 photo teen_wolf_season_2_cast_photo_zps553f6cba.jpg

Oon katsonut nyt kolmannen tuotantokauden puoleenväliin, Netflixissä ei ollut viimeistä 12 jaksoa 3. kaudesta ja siitä vähän olen surullinen. Scott McCall on niiiiin söpö ja ihana varsinkin ihan ensimmäisissä jaksoissa, tää on parasta ihmissusiviihdettä jota olen tähän mennessä katsonut. Hyvännäköisiä miehiä, voi että tykkään katsella teitä! Jackson on ehdottomasti kuumin supernatural olio tässä sarjassa.

Rakastan high school -draamoja ja tässä on juurikin sitä itseään, vähän teinirakkautta, katkeruutta, sit vähän huumoria ja toki tämä yliluonnollinen puoli koko sarjassa. Jaksojen myötä kaikki muuttuu monimutkasemmaksi, tulee lisää elementtejä ja touhu menee tosi vakavaksi. Aika perinteinen kaava rakentaa draamasarja mutta mitäpäs sitä hyväksi koettua vaihtamaan. Haluun äkkiä päästä katsomaan loputkin tästä.

Nämä on tullut katsottua. Minkä aloitan seuraavaksi? Kesäsarjoja, suositelkaaaaaa NYT!

8 kommenttia:

 1. aaaaaah Teen Wolf ja Skins just mun kaks lemppari tv-sarjaa! ♥

  VastaaPoista
 2. hyi että olin ihan kauhuissani kun katoin Risen vikan jakson, piti pitää tyynyä silmien eessä XD yääh

  VastaaPoista
 3. Oh skins, pitäisköhän taas pitkästä aikaa kattoo.. <3 Ja suosittelen My mad fat diary:a ja Bates Motelia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kato ihmeessä! Netflixissä on nyt kaikki kaudet :) oi kiitos suosituksista!

   Poista
 4. Teen wolf on parhautta! ja eikä olin jo ihan unohtanu koko Skinsin, nyt tuli kunnon hinku kattoo kaikki ne vanhat seasonit uudestaan :D ja suosittelen ehdottomasti misfitsiä, toinen älyttömän hyvä brittisarja joka on vähän niinkuin skins yliluonnollisilla elementeillä! (https://www.youtube.com/watch?v=ud8AJDaAW7c&feature=kp)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo eikös misfits tullu joskus yleltä? oon pari jaksoo kattonu ja tykkäsin kyllä. vois katsoa alusta alkaen sen :)

   Poista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!