26. kesäkuuta 2014

Ylen #prideviikko

Tällä kesäkuun viimeisellä viikolla Yle viettää prideviikkoa, mikä on mun mielestä aika siisti juttu! Itse vietän prideviikkoa katsomalla Areenasta Lip Serviceä, ja Please Like Me'tä jotka vaikuttaa muutaman ensimmäisen jakson perusteella katsomisen arvoiselta. Areenassa näitä on tällaset kuvaukset:

''Lip Service on tarina naissuhteiden hankaluuksista, eroista, existä, seksistä, kämppiksenä olemisesta, lesbojen ja heteromiesten toveruudesta, työuran tekemisestä ja etenkin Glasgown lesboyhteisöstä. Frankie on huippuvalokuvaaja, lesboyhteisön takkutukka, seksiaddikti ja haluttu nainen, jolla on selvästi tunteita exäänsä Catiin. Cat on arkkitehti ja särmikäs mutta neuroottinen uraa tekevä jakkupukunainen. Kolmas päähenkilö on Tess, wannabe-näyttelijä ja kiireapulainen, joka tuntuu sähläävän aina ja kaiken.''Please Like Me'stä en osaa sanoa vielä itse mitään ja Areenassa ei ollut kuvausta, nopealla googlaamisella saa helposti tietoa.

Myös Twitterissä voi seurata päivityksiä aiheesta tagilla #prideviikkoTästä ja tästä klikkaamalla pääsee muutamaan muuhunkin uutiseen aiheesta. Nyt Areenan ääreen seuraamaan näitä ohjelmia!

4 kommenttia:

 1. Areenassa on pieni kuvaus Please Like Me'stä:

  Please Like Me:n Josh eroaa tyttöystävästään ja päätyy sänkyyn miehen kanssa. Joshin äiti ottaa yliannoksen ja isä painii syyllisyyden kanssa - yritä siinä etsiä uutta identiteettiäsi.

  VastaaPoista
 2. saanko kysyä haitko mihinkään kouluun/pääsitkö mihinkään kouluun? ite sain (taas) hylkäyskirjeen ja sulla on niin ihana elämänasenne mm. kaikkeen et ajattelin jos sulta irtois joku ihana ajatus jonka voimalla jaksaa ens kevääseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saa kysyä! mä en hakenut mihinkään kun olin siellä reissun päällä vielä hakujen aikaan.

   voi että, kyllä se vielä siitä! relaa nyt vähän ja nauti kesästä, sit jos keväällä siltä tuntuu niin haet uudelleen tai sit pidä breikki hakemisesta, lähde vähän lomailee ja tee jotain kreisiä. tai sit vähemmän kreisiä, vaikka työntekoa ja tienaat säästöön ;-) tai sit molemmat, eka tienestit ja sit maailmanympärysmatkalle! :D

   Poista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!