4. elokuuta 2014

Siirretään ajatukset pimeneviin iltoihin ja sulkeutuviin oviin

 photo sonjashair_zps842b04e8.jpg photo miemiemie_zps09bdeb09.jpg photo JUMPIN_zps0de4d389.jpgLähdin arkea karkuun mökille, mut arki tavoittaa mua aika tehokkaasti ja kuiskii korvaan että huomenna pitäisi olla jo yhdeksältä töissä. Yhdeksän tuntia aikaa nukkua, kahdeksan, seitsemän...

Elokuu ja illat pimenee, uni tulee paremmin kun yötkin on pimeitä. Miksi vuodenajoista ja säänvaihteluista on niin helppo puhua, miksi me ei mielummin puhuta että miltä meistä tuntuu, mitä unta viimeksi nähtiin ja kenen filosofiaan me voidaan samaistua parhaiten?

Jos sun pitäisi hashtagata kesä 2014, mitä tageja käyttäisit? Ottakaa tää haaste vastaan tai jotain, jakakaa teidän oman kesän tagit kommenttiboksissa! Mä käyttäisin näitä, suurmmista pienimpään kertoo käytetyimmät tagit:

#berries books #heat #icelatte  #workhard #music #tanning #summerfood #dayoff  #swimming #happy #friends #chill #party #kuopio #thinking 

8 kommenttia:

 1. sää on aina paras puheenaihe, siitä riittää puhuttavaa vaikka kuinka paljo! mun kesän tageja olis #tanning #tampere #cycling #barefeet #driving 8)

  VastaaPoista
 2. ompas kivasti muokattuja kuvia!! olipas hankala hashtagi haaste, keksin tähä hätää lähinnä #beer :DDd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! hyvin selviydytty haasteesta kuitenkin :D

   Poista
 3. #itku #parku #masennus #nofutureforme #valitettavasti #sinua #ei #valittu #koulutukseen #eisitten

  ::::( vieläkin itkettää vaikka hylkkärikirjeestä on jo kuukaus. pitänee kutsua valkotakit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi ei :-( eikä pidä kun nyt välivuotena sit teet kaikkee hurjaa mitä et ehdi sit koulussa tehdä kun ensi vuonna pääset kuitenkin!

   Poista
 4. #pussikaljat #mehujätski ja #mattyhealy ois mun tägit varmaan hehs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa vähän hyvät tykkään tosta vikasta kans ;-)

   Poista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!