21. elokuuta 2013

Oldies, oldies

Voiko joku muukin jakaa samanlaisia tuntemuksia siitä kun yläaste alkoi ja erittäin raaka teiniangsti painoi mieltä ja ulkoinen olemus viestitti mm. ''haista vittu maailma'' ja ''mähän en kuuntele ketään''? Henkilökohtaisesti yläasteajat eli vuodet 2007-2009 ovat olleet outoa aikaa, paikoin hieman sumuista enkä muista joistain ajanjaksoista paljoakaan, elämä oli välillä ihan vuoristorataa ja mulle sattui sekä maailman parhaita että aivan järkyttävän kamalia asioita. Älkää menettäkö yöunianne, kyllä mulla ihan hyvät teinivuodet on olleet, ainakin suurimmalta osalta.

Yritin valikoida tähän postaukseen kuvia joita en ole välttämättä julkaissut ikinä koskaan missään! Osa on vilkkunut irc-gallerian puolella, jos joku lukijoista muistaa vielä ''fishfacen galtsust''. Sanokaa nyt että joku muukin on osoittanut mieltään ja ilmaissut itseään hiustenvärin avulla? Aloitetaan... photo vanhoja1_zpsabb5d960.jpg
•02/2008 Hei vaan, olen kotitonttu. Toi pipo on vieläkin ihan paras jos on huono hiuspäivä tai huono päivä muuten vaan, tuo väriä tuohon synkkään talveen. Tosin housut voisivat olla vähän neutraalimman sävyiset eikä kirkkaanvihreä paita paljoa auta asiaa...
•05/2008 Lomalla Italiassa, Sisiliassa. Mun ensimmäinen ulkomaanmatka jos Ruotsia ei lasketa. Tuolla oli kivaa, ihan sikana katukissoja ja muita eläimiä. Mulla oli tuolloin ensimmäinen värinpoisto tuon takana tuon tummanruskean jäljiltä, tosi fresh oranssi pää.
 photo vanhoja2_zps0d2ed8fd.jpg
•05/2008 Vaalennusta tukkaan ja sotamaalaus naamaan, yippee! (Tän kuvan ensiesiintyminen!)
•08/2008 En tiedä pitäiskö tästä sanoa aww vai eww... Pesukarhuraita oli mun tavaramerkki, unohtamatta tietenkään mustaa kynsilakkaa ja hulluja vaateyhdistelmiä.
 photo vanhoja3_zps505f4c50.jpg
• 11/2008 Kasiluokka, oi kasiluokka. Aika hauska vaaleansininen, vaikka toi olikin joku välivaihe mun tukassa. Kravaatti, mitä helvettiä?!? Näytän ihan joltain L-koodin karanneelta jäseneltä.
•12/2008 Pinkkiä, lovely. Kalpea naama on näköjään ollut se juttu.
 photo vanhoja5_zps8e3fa469.jpg
•04/2009 Tilannekuvia löytyi niin vähän että halusin tämän mukaan! Kävelevä tyylimoka, tai siis pyöräilevä. En anna itelleni ikinä anteeksi noita kenkiä. Piste.
• 05/2009 Nyt alkaa olla jo vähän järkeä jossain, näytän ihan asialliselta jopa. Tosta tukasta tykkäsin paljon ja oon kuullut jälkeenpäin tosi monelta että oranssi on ollut värikokeiluista paras.
 photo vanhoja6_zps2e66cfe9.jpg
• 07/2009 Juhlavaatteita, näytin itseasiassa ihan kivalta tuossa sinisessä mekossa. Tuo musta rusetti mulla oli päässä hyvin pitkälti koko ajan sen jälkeen kun sen ostin. Lukion ekalla se hävisi ja mun oli tosi vaikea elää ilman sitä. Lämmöllä sitä muistellen.
• 07/2009 Konfirmaatio tuli juhlittua ihan hauskassa mustavalkeassa mekossa, vaikka ei toi kyllä nyt jälkeenpäin katsottuna mikään napakymppi ole. Kaippa sitä ois voinu huonomminkin valita! Mietin vaan miksi en ole tehnyt tukalleni yhtään mitään juhlapäivänä...
 photo vanhoja7_zps4af68838.jpg
• 11/2009 Normalisoituminen on alkanut! Kiharat ja kaikki. Tää tais olla ensimmäisen blogin aikaa., samalla myös aikaa kun aloin rakastaa kaikenlaisia mekkoja ja haalia niitä kaapit täyteen. Ysiluokkalaisilta pitäisi muuten kieltää kameran ja kylpyhuoneen kombinaatio, joka toinen otos on nimittäin suihkutiloissa otettu.
• 09/2009 Hupsis, nää kuvat meni väärinpäin. Kuitenkin, tässä poseeraa Viivi 15-vuotispäivänään, aika rebel!

Kommentoikaa, mikä look on teidän suosikki? Entä mikä on kaikkein pahin? Voin harkita joskus tulevaisuudessa tekeväni part kakkosen johon tulisi sitten kuvia lukioajoilta, ehkä sitten kun aika on tehokkaammin kullannut nekin muistot ja näytän vaan mielestäni juniorilta niissäkin kuvissa.

Vanhojen aikojen kunniaksi jaan vielä muutaman biisin joita ilman päivä ei lähtenyt käyntiin, näitä kuuntelin ekana herättyäni ja viimeisenä nukkumaan mennessäni. Mitähän olisinkaan tehnyt ilman lempparibiisejäni tuolloin?
Silverstein - Apologize
A Day To Remember - If It Means A Lot To You
Lostprophets - Rooftops
Panic! At The Disco - Nine In The Afternoon

4 kommenttia:

  1. ofc muistan fishfacen galtsust ja aika monen näistä kuvistaki kuin eilisen ♥♥♥ :DDD ja mutta tossa kuvassa missä sulla on oranssi tukka nii näytät kyl oikeesti tosi söpöltä!!!

    VastaaPoista
  2. Muistan näitä aaaawww :D toi oranssi oli kyllä vallattoman mainio. Ihana pieni scene queen 8)

    VastaaPoista
  3. nelly: tottakai sä muistat ♥ kiitos :')

    Noora: hihii, kiitos! niin mä vähän olin :-D

    VastaaPoista
  4. olit sä kyllä aika söpö.

    VastaaPoista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!