19. lokakuuta 2013

Let the sand run through your fingers

 photo roomroom2edit_zps6991c0c0.jpg photo roomroom48edit_zpsa799398c.jpg photo roomroom8edit-tile_zps5ba9d157.jpg photo roomroom37edit_zps6c08aaab.jpg
Sain edelliseen postaukseen kommentin joka sai mut tosi hyvälle tuulelle, voisitte kaikki lukijat vähän tsempata ja pistää runosuonenne sykkimään. Hetki sitten sain inspiraatiota siivota huoneeni lattiasta kattoon, otin siitä muutaman kuvan ja oon sitä mieltä että the world is a book and those who do not travel read only one page. Tulisitteko käymään näiden kuvien perusteella?

Alotin kattomaan American Horror Storya kun sitä on hypetetty paljon joka paikassa ja muutama eka jakso ei hirveesti vakuuttanut mua, lähinnä vaan pelotti. Ehkä tarviin jonkun mun kaveriksi katsomaan sitä, pimeässä huoneessa yksinään toi ei oo enää vaihtoehto. Aion kuitenkin antaa sille mahdollisuuden ja yrittää peloltani katsoa ainakin ekan tuotantokauden.

Kertokaa mulle teidän iloista, suruista ja kertokaa myös millä mielin otitte tän aikaisen talven vastaan?

11 kommenttia:

 1. ooohhh ihania tavaroita ja koruja ja kaikkia sulla!!1

  VastaaPoista
 2. selailin sun blogias ja jäin lukijaksi!:)
  ihania kuvia ja kivaa tekstiä!:)
  roosara.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. nelly: kiitos pupu :*

  Sara: voi kun kivaa! kiitoksia :)

  VastaaPoista
 4. Ai vitsit kun sä oot ihanan olonen ihminen. Ja hei meillä on sama lähtöpäivä Bangkokkiin, millä lennolla oot menossa ja ois huippuu nähä siel!! (:

  Ja oon kade noista sun roikkuvista korviksista, mäkin haluun!

  VastaaPoista
 5. julia: aw ihanasti sanottu kiitos! :* sama päivä vaau vähä siistiä! meidän lento on norwegianin joka lähtee siis 11.11 klo 7:10 helsingistä :-) ollaanks me samalla lennolla, sano että ollaan?

  ja joo, nii oiskin! me ei varmaankaan jäädä bangkokiin kyllä kovin pitkäksi aikaa vaan lähetään sit suorilta kiertelee rannikkoa.

  VastaaPoista
 6. jee luin pitkälle sunki blogia ja nauroin miten paljon meillä on kaikkia samoja juttuja, noista menneiden vuosien lempparibiiseistä lähtien XD oot varmaan ihan mahtava tyyppi!

  VastaaPoista
 7. Vilma: hahaa ihana kuulla :') kiitos!

  VastaaPoista
 8. Oii! Tosi kaunis tuo dreamcatcheri! <3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Lotta: kiitos, se on matkamuisto Kanarialta! :)

  VastaaPoista
 10. Joooo samaan koneeseen ollaan menossa, ihan huippuu!!! :D Ja aa okei, me taas kelattiin hengailla Bangkokissa muutama päivä ja sit suunnata Pohjois-Thaimaahan! Mut eiköhän me ainakin lennolla nähdä, hassua :--D

  VastaaPoista
 11. julia: jeij ehkä istutaan viekukkain :') ja siis joo pari yötä siellä bangkokissa on siis suunnitelmana meilläkin olla, tosin ollaan suunniteltu niin vähän tätä juttua että vähän itteenikin hirvittää, vois harkita aina näitä juttuja mut mitäpä sitä turhia kelailee :-PP

  VastaaPoista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!