21. lokakuuta 2013

My favourite blogs

Kokosin yhteen 10 blogia, joista on muodostunut mun suosikkeja. Nää on just niitä blogeja, kun huomaan uuden postauksen avaan sen aina ensimmäisenä luettavaksi ja haluan myös seurata kommenttiboksia mitä muut näihin kommentoi.  Toisia olen seurannut jo pidemmän aikaa, mutta mukaan mahtuu myös uudempia tuttavuuksia joiden parissa uskon viihtyväni. Ennen seurasin vähän erilaisia blogeja ja mun suosikit oli lähinnä muotiblogeja, mutta nykyään tykkään lukea vähän henkilökohtaisempaa ja maanläheisempää sisältöä, muutakin kuin pelkkiä ostosesittelyjä ja päivän asuja. Nämä blogit inspiroi mua omankin blogin kirjoittamisen kanssa ja hitto mä olen kiitollinen teille kaikille kun kirjoitatte näin huippua sisältöä.

Ida on kaunis ja siro tyttö, blogi täynnä inspiroivia asuja, ekojuttuja, luonnonkosmetiikkaa, filmikuvailujuttuja ja mitä vielä. Erityisesti pidän tästä maanläheisestä fiiliksestä joka blogista huokuu vintagevaatteineen ja luomuruokineen. Idan kaltaisia jalat maassa -tyyppejä mä fanitan! Kauniita valokuvia ja oikein sellainen hyvän mielen blogi.

Enya/E
 photo enyae_zps358100da.jpg
Enyan blogista ei ainakaan esteettisyyttä puutu, laadukkaat ja huolella valitut kuvat on valttikortti. Enyan tyyli on boheemi ja muutenkin cool, kirppislöydöt on ihan huippuja. Voisitko tulla sisustamaan munkin huoneen, please? Kaikkien upeiden valokuvien lisäksi välillä saa lukea syvällisempiäkin ajatuksia ja pitkiä tekstejä, pääsee vähän lähemmäksi kirjoittajaa ja ymmärtää paremmin.

HAIDI
 photo haidi_zpscd64e45f.jpg
Maailman positiivisin, rohkein ja tsemppaavin tyyppi on varmasti HAIDI:n Heidi. Välillä unohtuu, että Heidi on bloggaaja eikä mun läheinen ystävä, koska tuttavallinen kirjoitustyyli ja lukijoiden huomioiminen päästää niin lähelle. Kaunis sekä ulkoa että sisältä, osaa valokuvata ja pukeutua ja oikeasti kuunnella lukijoitaan. Blogin vahvuus on ehdottomasti se, että siihen on niin helppo samaistua, tekstejä lukiessa ensin saa itkeä ja sitten taas nauraa.

im not your boyfriend, baby!
 photo imnotyourboyfriendbaby_zps4547b5c9.jpg
Mä muistan kun tämä blogi perustettiin, olin mukana pohtimassa että pitäisikö vai eikö. Nelly on ihanan epäsäännöllinen, renttu ja sopivasti taiteilijasielu. Kateellisena saa aina huokailla kun Nellyn korkkarit on niin kivoja ja kaikki seikkailut joista blogissa kerrotaan on totisinta totta, kokemuksella voin sanoa kun oon päässy niitä myös toteuttaa! Ihana punapää, odotan että tupakointi ja bilettäminen tulee muotiin ja sit Nellyn blogi on ollut edellä aikaansa jo pitkään (vertaa fitnessblogit).
ps et päässy tähän siks kun oot mun kamu vaan siks kun sun blogi on oikeesti hyvä!!

itkisitkö onnesta
 photo itkisitkoumlonnesta_zpsf1b024b2.jpg
Teetä, kirjoja, lukiolaisen ajatuksia elämästä, hyvää musiikkia, ja kivoja vaatteita. Noi mulle tuli ekana mieleen kun aloin miettiä Mariaa ja selailemaan blogia. Itkisitkö onnesta on just sopivasti kaikkea, välillä deepimpää ja välillä muutama asukuva. Oon miettinyt että haluaisin lähteä valokuvaamaan Marian kanssa, voisin kuvitella että saataisiin hyvää jälkeä aikaan. Luotan Marian musa- ja kirjasuosituksiin täysillä!

JANETTE LAAKSO
 photo janettelaakso_zps4e1c6329.jpg
Janeten blogi on melko uusi tuttavuus, mutta mielelläni nostan sen tähän vaikka en ole kauaa seuraillutkaan. Oikeasti erilaisia asuja, yhtä aikaa ajan hermoilla sekä persoonallinen, joka on mun mielestä melko haastavaa välillä. Selaillessa vastaan tuli vaikka minkälaisia hiusvärejä ja mähän olen heikkona pastellihiuksiin! Voisinpas vaikka vannoa että sopisi muotilehden sivuille monikin Janeten asuista. Plus vielä se, että on muuten tosi kauniit ja mielenkiintoiset kasvonpiirteet.

Lauantaimurhetyttö
Tästä ensimmäisenä täytyy mainita koko blogin harmoonisuus. Kaikki kuvat postaus postauksen perään tuntuu vaan sopivan täydellisesti yhteen ja blogin värimaailma pelaa hyvin. Persoonallinen ja rohkea tyyli, harvalle nimittäin käy sininen huulipuna niin kuin Annalle! Rakastan myös nokkelia otsikoita, mun luovuus ei aina riitä keksimään mitään yhtä kiinnostavaa.

parlez vous or something like that  photo parlezvousorsomethinglikethat_zps05f00cf9.jpg
Pauliinan vaatimaton ja salaperäinen tyyli kirjoittaa on vaan cool, niin kauniita lauseita! Myös musa- ja kirjasuosituksiin luotan melko sokeasti. Tykkään myös siitä, että postaukset on usein melko lyhyitä ja simppeleitä, sellaisia jotka kertoo ensimmäisellä vilkaisulla vähän mutta kun toisen kerran lukee ajatuksen kanssa niin alkaa avautua ehkä enemmän. Hiuksista mun ei tarvii sanoa mitään kun te tiedätte jo mitä mieltä niistä olen.

peaches photo peaches_zps2002885c.jpg
Ulkoasu on ihanan minimalistinen, tykkään paljon. Peaches on mulle uusi tuttavuus mutta nousi heti listan kärkeen! Makeita maisemakuvia eikä iPhonekuvat välissä haittaa yhtään niin kuin joissain blogeissa saattaa haitatakin. Vilma on kaunis ja tyyli on taas hyvällä tavalla massasta poikkeava ja erilainen. Koti Lontoossa ja töitä Starbucksilla, onko varma ettet ole jonkun hyvän romaanin päähenkilö? Tässäkin blogissa kuvat muodostaa hienon kokonaisuuden ja linja on yhtenäinen.

The Good Morning photo thegoodmorning_zpsc92f227a.jpg
AAAA rakastan näitä reseptejä koko sydämestäni! En ole itse mikään fitnesstyyppi, mutta ruuanlaitosta ja leipomisesta tykkään kyllä ja kun löysin Kaisan blogin niin innostuin ihan sikana ja kokeilin leipoa terveellisimmillä aineksilla, tällainen herkkusuu kun itsekin olen. Kaisan blogista huokuu hyväntuulisuus ja elämänilo, odotan uutta reseptiä kuin kuuta nousevaa. Upea ja kaunis blondi itse bloggaajakin.


Kuvat on lainattu ko. blogeista

10 kommenttia:

  1. voi ihana sinä, aaaa!! :-* luin just yks päivä sun kaikki postaukset ja pakko antaa takaisin blogikehuja!!
    mutta hei ihan varmasti vielä joku päivä mennään kuvaamaan! kattelen aina kateellisena sun ja pauliinan kuvausreissujen tuloksia ja teiän kahvitteluhetkiä yms. ja mietin miksen asu lähempänä teitä?!

    VastaaPoista
  2. aaaww ihanaa ku meiksiki pääsi listaan, sai iha hymyn huulille toi teksti !! ♥ ihana viippu

    VastaaPoista
  3. MARIA: oi kiitos itsellesi vain :-) voii kun asusitkin niin sit mentäs kolmestaan! :-*

    nelly: hihhii puspus :-* ihana nelbe

    pauliina k: eipä mitään :-* oon ihan koukussa tähän pusuhymiöön

    VastaaPoista
  4. voi beibe, nyt hymyilyttää ihan hulluna!!! kiitos :'--** on superkivaa päästä näin hyvään seuraan, seuraan nimittäin monia näistä blogeista itsekin ja selailen usein sun blogista monet postaukset kerralla ja ihailen kivoja kuvia. MUISKIS ihana!

    VastaaPoista
  5. Ida365: hihhii kiitos itsellesi :-) muakin hymyilyttää tänään :')

    VastaaPoista
  6. ei oo totta awww ihanaa kun mainitsit mut tossa edellisessä postauksessa!1! oon niin innoissani, oon siis se megakommentin kirjottanut cara :-) ja hei kuulin legendaa et oot lähössä thaimaan aurinkoon, mitä mitä missä milloin KERRO KAIKKI

    VastaaPoista
  7. cara: ohoh, hassua että siitä on niin moni puolituttukin jo kuullut vaikka en oo paljoa mielestäni kerennyt huudella :') kirjoitan siitä varmaan vähän lähempänä ajankohtaa tännekin jotain niin jaksahan odotella sinne asti :)

    VastaaPoista
  8. Ihan älyttömän kivasti kirjoitettu, kiitos JOKA sanasta!<3 Ilahduin paljon, kiiitos!

    VastaaPoista

Avaa sydäntäsi, olen kuulolla!